Hoe het werkt

Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee wij senioren en hun families bij elkaar brengen. Een tool die verschillende functionaliteiten heeft die het communiceren veiliger, eenvoudiger en leuker maakt. Één platform, gericht op de ouderen. Zo simpel, dat het werkt.

yibbla,
het concept.

Met het yibbla platform hebben wij een oplossing voor communicatie tussen o.a. senioren, kinderen, huisarts, apotheek en thuiszorg. Compact, eenvoudig en veilig. Alles via het yibbla platform en de behoefte gericht op zorgbehoevende ouderen.

Touchscreen tablet
voor senioren en ouderen

Via een tablet krijgen de ouderen toegang tot het yibbla platform. Met de functionaliteiten van het platform kunnen zij eenvoudig en veilig communiceren met de familie. Daarnaast biedt het platform ook leuke functies, die het leven een stuk aangenamer maken.

Besloten platform
voor families en directe betrokkenen

Via de yibbla app heb je als familieleden en directe betrokkenen, toegang tot een gedeeld en besloten omgeving waarin je kunt communiceren met je (groot)ouders. Het is leuk, eenvoudig en zeer praktisch.


Veilig en eenvoudig.
Meer grip op de zorg van ouderen

Samen zorgen we er voor dat onze ouderen via het platform eenvoudig en vooral veilig kunnen contacten met familie en hun zorgverleners. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van diverse functies van het platform.


het yibbla platform,

voor een lach op het gezicht van jouw ouder(s).

Eenvoudig en praktisch, dat is yibbla.

Het enige platform met gerichte zorgfuncties voor senioren. Naast dat het erg leuk is voor ouderen en families, is het vooral veilig, praktisch en eenvoudig om te gebruiken.

Eenvoudig beeldbellen, berichten sturen en afbeeldingen delen met familieleden;
Op afstand de agenda van je zorgbehoevende ouder(s) beheren;
Snel en direct contact met zorginstellingen die de zorg op je ouders hebben;
Snel kunnen handelen bij noodgevallen dankzij de noodmelding functie van het platform;
Controle op de veiligheid en zorg waarborgen.

yibbla

Loggerweg 4
8042 PG Zwolle

Niets meer missen?

Vul je gegevens in voor direct contact

[contact-form-7 id="656" title="witr_contact_form2"]