Voor wie?

yibbla is er voor senioren, hun families en professionele zorgverleners. Met het platform hebben wij een oplossing voor communicatie tussen o.a. senioren, kinderen, huisarts, apotheek en thuiszorg. Het is compact, eenvoudig en veilig. Alles in één platform, gericht op zorgbehoevende ouderen.

Familie yibbla

Wie zijn onze gebruikers?

Het yibbla platform is een tool voor een goede en snelle communicatie tussen ouderen en hun families. Het is compact, eenvoudig en veilig.

Families

yibbla is er voor alle families, door de generaties heen, die op zoek zijn naar een nieuwe en unieke manier om eenvoudig, op een leuke manier en bovendien in een veilige omgeving in contact te zijn met hun ouders, opa's en oma's kinderen en kleinkinderen. Ook is het yibbla platform bij uitstek de plaats om nog meer betrokken te zijn bij de zorg van je ouder(s). Hoe rustgevend is dat.

Senioren

yibbla is vooral gericht op het mogelijk maken van een goede, eenvoudige en veilige communicatie tussen ouderen en hun familie. Daarnaast heeft yibbla verschillende praktische functionaliteiten die het leven van ouderen aangenamer en leuker maakt. Ook maakt yibbla het mogelijk dat we nog meer voor hen kan betekenen wat betreft het verlenen van een goede zorg.

Professionele zorgverleners

yibbla maakt het mogelijk voor zorgverleners in het professionele werkveld om op afstand, in alle rust, meer contact te hebben met de zorgbehoevende ouderen en hun directe naasten.

Geschikt voor o.a. zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken en apothekers.


Met elkaar in contact voor een
goede zorg van elke ouder

Senioren yibbla

Senioren.

In deze tijd wordt het steeds lastiger voor senioren om te communiceren met hun directe naasten. De technologie gaat voor hen te snel en hierdoor kunnen ze met veel vraagtekens en onzekerheid komen te zitten.  Er is behoefte aan aandacht en een helpende hand. Helaas kun kinderen er niet altijd voor ze zijn. Wij hebben daar een oplossing voor gevonden met het platform yibbla.

Familie foto yibbla

Families.

Even videobellen met je grootvader of een berichtje met foto sturen via yibbla. Jij beheert op afstand de agenda en bent eenvoudig in contact met zorginstellingen die vragen hebben of een update willen geven over jouw zorgbehoevende ouders. Het is erg eenvoudig, leuk en praktisch. Op een effectieve en eenvoudige manier kun je nu in contact zijn met jouw ouders die bijvoorbeeld in een zorginstelling zitten. 

Verzorging

Professionele
zorgverleners.

Ook voor jou als zorgverlener biedt yibbla een zeer praktische communicatie uitkomst met betrekking tot jouw cliënten. Met het platform is het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier te communiceren met directe naasten over hun zorgbehoevende ouders. Je hebt direct toegang tot specifieke informatie, maar kunt ook een contactverzoek doen en berichten delen met familieleden en de cliënt zelf. 

Het concept yibbla.

Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee wij senioren en hun families bij elkaar brengen. Een tool die verschillende functionaliteiten heeft die het communiceren veiliger, eenvoudiger en leuker maakt. Één platform, gericht op de ouderen. Zo simpel, dat het werkt.

Touchscreen tablet
voor senioren en ouderen

Via een touchscreen tablet krijgen ouderen toegang tot het yibbla platform. Met de functionaliteiten van het platform kunnen zij eenvoudig en veilig communiceren met de familie. Daarnaast biedt het platform ook leuke functies, die het leven een stuk aangenamer maken.

Besloten platform
voor families en directe betrokkenen

Via de yibbla app heb je als familieleden en directe betrokkenen, toegang tot een gedeeld en besloten omgeving waarin je kunt communiceren met je (groot)ouders. Het is leuk, eenvoudig en zeer praktisch.

Veilig en eenvoudig.
Meer grip op de zorg van ouderen

Samen zorgen we er voor dat onze ouderen via het platform eenvoudig en vooral veilig kunnen contacten met familie en hun zorgverleners. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van diverse functies van het platform.

Het enige platform met
gerichte zorgfuncties voor senioren.

Naast dat het erg leuk is voor ouderen en families,
is het vooral veilig, praktisch en eenvoudig om te gebruiken.

Eenvoudig beeldbellen, berichten sturen en afbeeldingen delen met familieleden;

Op afstand de agenda van je zorgbehoevende ouder(s) beheren;

Snel en direct contact met zorginstellingen die de zorg op je ouders hebben;

Snel kunnen handelen bij noodgevallen dankzij de noodmelding functie;

Controle op de veiligheid en zorg waarborgen.

Het yibbla platform.

Beeldbellen

Veilig en eenvoudig met elkaar bellen. Op afstand, maar toch dichtbij.

Contacten

Alle belangrijke contacten worden in een duidelijk overzicht weergegeven.

Berichten

Op een snelle en laagdrempelige manier in contact blijven met onze naasten.

Agenda

Samen kun je de agenda beheren en afspraken in de gaten houden en controleren.

Fotoalbum

Verbonden zijn met elkaar door het versturen van foto's via het platform yibbla.

Radio

Met één druk op de knop je eigen favoriete digitale radiozender luisteren.

Meer apps

Het yibbla platform biedt nog verschillende mogelijkheden en toepassingen.

Binnenkort lanceren wij onze nieuwste functionaliteiten in yibbla. In de roadmap kun je hier meer informatie vinden over wanneer we welke functionaliteit aan yibbla zullen toevoegen..